منو اصلی

مرکز تحقیقات جراحی سرطان درباره ما معرفی مرکز

معرفی مركز

مرکز تحقیقات جراحی سرطان در سال 1388 با این اعتقاد كه همگامی با دانش روز جهان و ارائه خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی با بهترين کيفيت، مستلزم ارتباط با مراكز علمی دنيا، انجام تحقيقات کاربردی و بنيادی، ارائه برنامه‌های آموزشی مداوم و مستمر به جراحان و استفاده از نيروهای متخصص، کارآمد و آشنا به علوم و تکنولوژی روز دنياست،تأسيس شد.

ما بر آنيم كه در اين مرکز، با تلفيق پژوهش در امر آموزش و درمان، و اجرای پروژه‌های ملی و بين المللی، ضمن بالا بردن سهم کشورمان در توليد علم، پژوهش را در خدمت سلامت تمامی آحاد جامعه قرار دهيم و بدين منظور با بهره وری بهینه از امكانات موجود و بالقوه، بهترين بستر پژوهشی را در محيطی صميمی برای همه محققين علاقمند فراهم نمائيم.

مرکز تحقیقات جراحی سرطان در تاریخ 21/10/1389 موفق به کسب موافقت اصولی از شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور شد. به همین دلیل این مرکز تصمیم دارد مصمم‌تر از پیش مسیر خود را در جهت اجرای برنامه‌ها و رسیدن به اهداف پیش رو طی نماید.