منو اصلی

همايش های بين المللی

كنگره بين المللي پيوند اعضا

دومین کنگره بین المللی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی

برگزارکننده: معاونت تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری با همكاري وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و ...

زمان برگزاری: 22 الي 24 تير 1396

مکان برگزاری: تهران، مرکز همایش های بين المللي جمهوري اسلامي ايران (سالن اجلاس سران)

كنگره ای با موضوع "Transplantation & Implantation" از ۲۹-۲۶ آبان ماه ۱۳۹۴ با همکاری جامعه جراحان خراسان، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و انجمن پیوند اعضاء ایران و با حضور اساتید و سخنرانان برجسته داخلی و خارجی در شهر مقدس مشهد برگزار شد.
این کنگره حول محورهاي پیوند کبد، پیوند کلیه، پیوند قلب و ریه، پیوند مغز استخوان و سلول های بنیادی، پیوند پانکراس و روده، پیوند پوست و بافت، داروها و عفونت ها در پیوند، اخلاق پزشکی و پزشکی قانونی در پیوند، بازسازی ها و Implantation برگزار شد و متخصصین رشته های مختلف جراحی، داخلی، اطفال، بیهوشی، عفونی، ایمونولوژی، پاتولوژی، رادیولوژی و همکاران رشته های پیراپزشکی در این کنگره حضور فعال داشتند.